Gezocht: Nieuwe teamleden!

Yes, team IBO Halimah gaat weer uitbreiden!

Het team bestaat op dit moment uit Aziema, Madelon, Hanne, Sari en Emine. Met 2 kersverse mama’s, 2 studerende mama’s en een chronisch zieke mama in ons team erkennen wij meer dan ooit: teamwork makes the dream work. We zijn allemaal drukke mama’s maar samen kunnen we bergen blijven verzetten, in shaa’Allah. Onze plannen voor IBO Halimah zijn nog lang niet uitgevoerd. Daarom hebben we meer dan ooit versterking nodig! Mogen we jou binnenkort aan boord verwelkomen? ūüôā

 

Team IBO Halimah: iets voor jou?

We streven naar een groot en divers team, dat hecht en toegewijd is aan ons gezamenlijke doel: Borstvoeding haar rechtmatige plek (terug)geven in onze gemeenschap en er voor elkaar zijn in het bereiken van onze borstvoedingsdoelen, in shaa’Allah.¬†
Naast het leiden van onze drukke levens (die uiteraard prioriteit hebben), blijven onze bijdragen aan IBO Halimah haalbaar. Hier richten we onze werkschema’s ook op in, waarin we rekening houden met ieders situatie en draagkracht. Het werk is vrijwillig, maar zeker niet vrijblijvend. Je bent bereid je in te zetten,¬†hebt hart voor de visie en doelen van IBO Halimah en bent enthousiast om hier onderdeel van uit te maken.
Onze organisatie is uniek en staat in de startblokken om blijvend verschil te maken in de wereld van de borstvoeding in onze Nederlandse moslimgemeenschap. Delen in de zegeningen van het helpen vestigen en verspreiden van een bijzondere sunnah en richtlijn in de islam, maar ook de sadaqah in het er zijn voor de ander. Wensen voor een zuster wat je ook voor jezelf wenst, een fijne en geslaagde borstvoedingsperiode om op terug te kijken.

 

Wat wij van jou vragen

Wij vragen van je dat je borstvoeding een warm hart toedraagt en uiteraard onze visie onderschrijft. Verder ben je helemaal op je plek in ons team als:
  • je minimaal 1 jaar borstvoeding hebt gegeven
  • je gedegen en aantoonbare kennis over borstvoeding bezit
  • je bereid bent bij te leren en je borstvoedingskennis up to date te houden
  • je een groot empathisch vermogen bezit
  • je je schriftelijk goed kan uitdrukken
  • je houdt van organiseren

Het werkt in je voordeel als je:

  • langer dan 1 jaar borstvoeding hebt gegeven
  • je basiskennis bezit over islamitische richtlijnen, normen en waarden
  • je bekend bent met het werken met WordPress
  • je ervaring hebt in het adviseren van zusters over borstvoeding

Als jij je wilt inzetten om borstvoeding once and for all duidelijk ‘on the map’ te zetten binnen¬† onze gemeenschap, aarzel dan niet en meld je aan, je bent meer dan welkom!

Stuur een mail naar info@www.ibohalimah.com en geef welke van onderstaande functies binnen ons team jouw interesse heeft. Je ontvangt van ons dan een aanmeldformulier.

Op dit moment staan de onderstaande functies open binnen het team. Als jij een eigen idee hebt hoe jij met jouw skills een bijdrage kan en wil leveren voor IBO Halimah, laat het ons dan ook weten!

Er zal onderscheid gemaakt worden tussen het online team (vragen beantwoorden, zustergroep modereren, blogs/posts schrijven) en het uiteindelijke bestuur (vormgeven organisatie, opzetten activiteiten etc). Mocht je interesse hebben in een bestuurlijke functie, geef dit ook aan. Voor dit laatste gaat de voorkeur uit naar zusters in Nederland i.v.m. meetups en overleg.

 

Team IBO Halimah: Functies en taken

Coördinator online 
Taken: Je wordt de nieuwe rechterhand van Aziema (voorzitter) door het helpen opzetten van werkschema’s, uitwerken van thema idee√ęn en nakijken/bewerken van blogs. Je bent bekend met WordPress, creatief in denken, een organisatietalent en wilt ook onderdeel uitmaken van het uiteindelijke bestuur.
Coördinator zoogmoedernetwerk
Taken: Je overziet vraag en aanbod in donormoedermelk door het screenen van aanmeldingen, beheren en uitwerken van de profielen, matches te maken en de ingevulde contractformulieren na te kijken op juistheid en op te sturen naar betreffende partijen. Je fungeert als tussenpersoon in het eerste contact tussen vraag en zoog/donormoeder.
Moderator zustergroep 
Taken: Je modereert activiteit binnen onze besloten zustergroep. Dit houdt in: Aanmeldingen en posts goedkeuren, gestelde vragen beantwoorden in naam van Team IBO Halimah. Hiervoor ben je in het bezit van de juiste islamitische etiquette in schrijven en gedrag, bezit je gedegen borstvoedingskennis en heb je bij voorkeur ervaring bij het adviseren van zusters over borstvoeding.
(Gast)bloggers!
Taken: Niet alleen hou je van schrijven, je bent er ook ontzettend goed in! We zoeken bloggers die wekelijks of periodiek over borstvoedingsgerelateerde onderwerpen willen schrijven voor ons en hier creatief mee kunnen omgaan. Informatieve blogs, verhalen  interviews, you name it. Ook staan we niet alleen open voor de mama-perspectief maar is de blik van een zorg/hulpverlener ook meer dan welkom!

There are no comments

Join the conversation

  
Please enter an e-mail address